Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Γέννησε η Πέγκυ Ζήνα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέγκυ Ζήνα που πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας είναι πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι από την έλευση της μικρής τους πριγκίπισσας.

Η Πέγκυ γέννησε ένα κοριτσάκι 3.200 κιλών στο μαιευτήριο “ΡΕΑ”. Τόσο η ίδια όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Ο Γιώργος Λύρας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και την βοηθούσε να διώξει το άγχος, που είχε, όπως και όλες οι έγκυες.

Η Πέγκυ ένιωσε το πρωί πόνους και ο σύζυγός της τη μετέφερε στο μαιευτήριο λίγο πριν τη μια το μεσημέρι. Ο γιατρός της όμως διαπίστωσε ότι ο τράχηλος της ήταν λίγο σκληρός και αποφασίσθηκε η καισαρική τομή.

Όλα πήγαν καλά! Οι γονείς του είναι...

...τρισευτυχισμένοι ενώ όλοι οι συγγενείς που είδαν τη μικρή, συμφωνούν στο εξής: Η μικρή μοιάζει στο Γιώργο Λύρα!

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και νονός της θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού Ηλίας Ψινάκης.

---
Πηγή: Tlife
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News