Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Με αποβολή από το σχολείο του κινδυνεύει ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους


Βρήκε πολλούς υποστηρικτές αλλά προκάλεσε ταυτόχρονα και πολλές αντιδράσεις

Με αποβολή από το σχολείο του κινδυνεύει ο Λαρισαίος μαθητής που μούντζωσε προς την πλευρά των επισήμων κατά την διάρκεια της παρέλασης.

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω των blogs και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,βρήκε πολλούς υποστηρικτές αλλά προκάλεσε ταυτόχρονα και πολλές αντιδράσεις.

Το αστείο στην ιστορία είναι πως στην ίδια φώτογραφία φαίνονται επίσημοι οι οποίοι μιλάνε στο κινητό. Αλλά αυτά μάλλον δεν τα βλέπει κανένας...

Μετά το περιστατικό ο Δήμαρχος Λαρισαίων ανέφερε...

...πως παρενέβη προσωπικά στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Πράντζου και σε στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να μην έχει συνέπεια ο αριστούχος μαθητής.
 

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποστηρίζω αυτό τα παιδί που μούντζωσε όλους αυτούς. Είναι, μεν, εθνική επέτειος και έπρεπε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν. Αλλά είναι ΕΙΡΩΝΕΙΑ να παρευρίσκονται εκεί αυτοί που μας στέρησαν αυτό που μας προσέφεραν εκείνοι το 1940: την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! Απλά σκεφτείτε. Είμαι 23 χρονών και το μέλλον μου καθορίζεται από τα λάθη των παλαιότερων γενεών. Δεν θα μπορώ να έχω τη ζωή που θέλω και θα πληρώνω μέχρι να πεθάνω τα χρέη για τα οποία δεν ευθύνομαι!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΑΓΩΝΕΣ. ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News