Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

«Όλοι οι εργαζόμενοι όλου του νομού θα συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα παραμεθορίων περιοχών»

Ο Νομός μας παραμένει τελικά στο σύνολό του παραμεθόριος παρά τον κίνδυνο που προς στιγμήν είχε διαφανεί, ο χαρακτηρισμός αυτός να ανατραπεί μερικώς, στα πλαίσια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και ειδικότερα για το επίδομα.
Για το θέμα αυτό όπως είναι γνωστό από δελτίο τύπου της 12ης Οκτωβρίου 2011- ο Γιώργος Καρασμάνης είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στις επαφές αυτές που συνεχίστηκαν και μετά την έκδοση του προαναφερθέντος δελτίου τύπου, ο υπουργός είχε δεσμευτεί να επανεξετάσει το θέμα μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Όντως ο κος Βενιζέλος συνεπής στη δέσμευσή του...
χθες (17-10-2011) έφερε στη Βουλή τροποποίηση του σχετικού άρθρου με βάση την οποία ο νομός μας παραμένει στο σύνολό του παραμεθόριος όπως είχε χαρακτηριστεί με τον Ν. 3536/2007 και έτσι οι εργαζόμενοι όλου του νομού θα παίρνουν το επίδομα των παραμεθόριων περιοχών και όχι όπως προέβλεπε το αρχικό άρθρο του νομοσχεδίου να το παίρνουν μόνο όσοι εργάζονται στην ακτίνα των 20 χιλιομέτρων.
Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της τροποποίησης που κατατέθηκε στη Βουλή:
9. Άρθρο 15, παρ. 2 : το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 2 αναδιατυπώνεται ως εξής:
2. Στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε απομακρυσμένες παραμεθόριες περιοχές, όπως αυτές έχουν οριστεί με τις κείμενες κατά την έναρξη ισχύος των διατάξεων του παρόντος Κεφαλαίου, διατάξεις χορηγείται επίδομα Απομακρυσμένων – Παραμεθορίων περιοχών, οριζόμενο σε εκατό (100) ευρώ μηνιαίως.».

8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ. ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Η ΣΚΥΔΡΑ. ΑΞΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο!!!
    Μονο εσύ από τους βουλευτές μας αγωνίζεσαι για τα προβλήματα του νομού μας.
    Μας εβγαλες με αγώνα το επίδομα και καταφερες με ΠΑΣΟΚ να το κρατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oloi me ta xena xrimata xouvardades einai..............na ta plirosete voleytes eseis ...ta epidomata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ18 Οκτωβρίου 2011 στις 9:26 μ.μ.

    Ανώνυμε το 6:13 το επίδομα των παραμεθοριων είναι ένα συμπλήρωμα στον πενιχρό μισθό που θα μας δώσει το ΠΑΣΟΚ. Είναι 100ευρώ και επι 12 μηνες είναι 1200ευρώ. Είναι ο δεκατοτριτος μισθός που παλι μας κόβει το ΠΑΣΟΚ. Αν λοιπόν είσαι μισθωτός ξέρεις τι σημάινει αυτό; Αν είσαι επαγγελματίας πάλι ξέρεις τι σημαίνει αυτό, γιατι τα 1200ευρώ θα πέσουν στην αγορά.
    Αν πάλι είσαι αντίπαλος του Καρασμάνη θα πρέπει να υποκλιθείς στο Μεγαλείο του.
    Και κάποτε φίλε των 6:22 θα πρέπει να ευχαριστούμε από καρδιάς αυτούς που αγωνίζονται για τον τόπο τους.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10 ΓΕΝΙΕΣ .(ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 50.000 ΚΑΙ 100.000 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιδομα πλυσιματος χεριών,
    επίδομα αγαμίας (ΕΛΠΕ)
    επίδομα ζεσταματος μηχανής
    επίδομα εγκαιρης προσέλευσης....και άλλες χιλίαδες πονηριές των ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ για να μοιράσουν τα χρήματα μας στα ΒΙΣΜΑΤΑ του δημοσίου και των ΔΕΚΟ
    ...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ....ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News