Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πάει για την πρώτη του νίκη ο Αλμωπός β'

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ στο γήπεδο της Υδραίας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, διεξάγεται το παιχνίδι του Αλμωπού Β’ με αντίπαλο την Αναγέννηση Δωροθέα.

Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Τσιμτσιρίδη, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχουν δυσκολέψει τους αντιπάλους τους παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται.

Στην αντίπερα όχθη το σύνολο του Πέτρου Καραγιαννίδη βρίσκεται αήττητο στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν παθητικό και ευελπιστεί να συνεχίσει το θετικό σερί του παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η προϊστορία

Στις περσινές αναμετρήσεις στον πρώτο γύρο στο γήπεδο Γιώργος Λαγούδης της Αριδαίας η ομάδα του Αλμωπού Β’ νίκησε με 3-1 μετά από ανατροπή τους σκορ. Στο δεύτερο παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο Δημήτρης Καραγιάννης της Δωροθέας οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν εύκολα με 5-1.

Η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα:

Αστέρας Νεοχωρίου - Αλμωπός Β’ 3-1
Αλμωπός Β’ - Ατρόμητος Κωνσταντίας 2-3
Δόξα Μεγαπλατάνου - Αλμωπός Β‘ 3-1

Δόξα Μαυροβουνίου - Αναγέννηση Δωροθέας 0-2
Αναγέννηση Δωροθέας - Α.Ο Μοναστηρακίου 5-0
Αίαντας Μηλιάς - Αναγέννηση Δωροθέας 0-0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News