Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Θ. Ρομπόπουλος: "Η κυβέρνηση είναι όμηρος"

"Αν δεν το ψηφίζαμε, το μεσοπρόθεσμο που είχε έρθει τότε, εκβιαστικά και μας είχε καταρρακώσει τις προσωπικότητές μας και αν δεν το ψηφίζαμε θα πτώχευε η χώρα. Κι ήμασταν στο δίλημμα να πτωχεύσουμε τη χώρα ή να το ψηφίσουμε"

«Δεν πτωχεύει η χώρα. Ο αγώνας γίνεται για να μην πτωχεύσει η χώρα. Δεν έχει πτωχεύσει η χώρα και δεν πτωχεύει η χώρα. Είναι λάθος!»

Αυτά διεμήνυσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος, ερωτώμενος για τη φημολογία που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες και την επικείμενη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί και στην επισήμανση ότι για να μην πτωχεύσει η χώρα έχουν πτωχεύσει νοικοκυριά, ο κ. Ρομπόπουλος είπε "τι να κάνουμε; Δηλαδή υπάρχει άλλη λύση;".

Όσον αφορά το πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Ρομπόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει άποψη γιατί δεν τον ρώτησε κανείς και δεν το συζήτησε ποτέ, αλλά επέμεινε ότι θα το ψηφίσει όπως ψήφισε και το μεσοπρόθεσμο – εκβιαστικά αλλά για το εθνικό συμφέρον.

Ερωτώμενος για το μεσοπρόθεσμο, που αν και είχε πει ότι δεν θα το ψηφίσει, τελικά έδωσε την ψήφο του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά....

...μιλώντας στον real fm 97.8 και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή: «Αν δεν το ψηφίζαμε, το μεσοπρόθεσμο που είχε έρθει τότε, εκβιαστικά και μας είχε καταρρακώσει τις προσωπικότητές μας και αν δεν το ψηφίζαμε θα πτώχευε η χώρα. Κι ήμασταν στο δίλημμα να πτωχεύσουμε τη χώρα ή να το ψηφίσουμε... Πάνω από την προσωπική μας αξιοπρέπεια προσωπικά τοποθέτησα το εθνικό συμφέρον. Το να μην το ψηφίσω ήταν η προσωπική μου αξιοπρέπεια. Αλλά το εθνικό συμφέρον έλεγε ότι έπρεπε να το ψηφίσω για να μην πτωχεύσουμε».

Επίσης, ο κ. Ρομπόπουλος επέμεινε ότι τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα, ενώ εκτίμησε ότι αυτήν τη στιγμή δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η τρόικα, καθώς η κυβέρνηση είναι όμηρος. «Έτσι αισθάνομαι. Εγώ αισθάνομαι όμηρος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται υπομονή καθώς απομένουν μόνο λίγοι μήνες για να «καβατζάρει η Ελλάδα!».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News