Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

"Καυτή" νίκη του Μυλότοπου στον αγώνα με τον Ηρακλή Γαρεφείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ηρακλής Γαρεφείου - Μυλότοπος 0 - 2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ηρακλή Γαρεφείου απέναντι στην σφριγηλή ομάδα του Μυλότοπου.

Ηττήθηκε με 2 – 0 μέσα στην καυτή έδρα του, παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες.

Στο Α’ ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την κατοχή και πίεσε τον αντίπαλο. Έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε. Έτσι έλειξε το πρώτο ημίχρονο με σκορ 0 – 0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι...

...μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, πέτυχαν ένα γκολ το οποίο ακύρωσε ο Διαιτητής ως οφ-σαιντ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο Διαιτητής ήταν ανένδοτος.

Έτσι τελείωσε το παιχνίδι με την ανεπάντεχη αυτή ήττα. Όμως η ομάδα του Ηρακλή Γαρεφείου, άφησε καλές εντυπώσεις και ελπιδοφόρα μηνύματα και ο κόουτς Σάκης Αδραμάνης φάνηκε ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια.

---
Ρεπορτάζ: Νίκος Αμπάρης

(Προμαχιώτικα Νέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News