Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Πρωτοφανείς εικόνες

- "Λυπάμαι" δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας
- Εκατοντάδες διαδηλωτές κατέλαβαν το δρόμο
- "Να φύγουν οι επίσημοι" φωνάζουν οι διαδηλωτές

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εξέδρα των επισήμων στην παραλιακή λεωφόρο στο Σύνταγμα μια ομάδα ατόμων έμπαινε στο δρόμο μερικά μόλις μέτρα από την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα.

Αμέσως ο δρόμος αποκλείστηκε από δύο κλούβες των ΜΑΤ που μπήκαν κάθετα στο δρόμο ενώ διμηρίες και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Πρόεδρο κινήθηκαν προς το σημείο

Ουσιαστικά η παρέλαση δεν ξεκίνησε ποτέ.

Οι διαδηλωτές που κρατούν πανό του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζουν συνθήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από το σημείο.

Επί μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περίμενε μάταια. Οι διαδηλωτές δεν έδειξαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν.

Φανερά εκνευρισμένος έφτασε στις θέσεις των επισήμων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που ακούστηκε να σχολιάζει πως...

...πρόκειται για διεθνή διασυρμό της χώρας


 Από νωρίς ... μύριζε μπαρούτι πάντως καθώς υπήρξαν εννιά διαφορετικές προσυγκεντρώσεις διαφόρων ομάδων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Η παρέλαση ως τώρα δεν έχει ξεκινήσει και κανείς δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει.

---
Πηγή: NewsIt
 

4 σχόλια:

  1. Στεναχώρια που με έπιασεεεε....αχουυυυυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διεθνής διασυρμός είναι αυτό που κάνετε εσείς ρε ρεμάλια έξω από την Ελλάδα ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...Ε ΡΕ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά στα δύσκολα αποχωρουν πάντα ολοι οι πολιτικοι.Φανταστείτε με κανένα μπαμ αμα γινει σίγουρα έχουν ναυλωμενο αεροπλάνο για να την κάνουν.Κε Προεδρε της Δημοκρατιας επειδή σέβομαι τα χρονια σου όσα είναι και του πατερα μου,αλλά δεν σε σέβομαι όπως υπηρετεις τον θεσμο του Προέδρου γιατί με όσα γίνονται στην χώρα μας μένεις αμέτοχος και σε χρησιμοποιούν. Εφάρμοσε επιτέλους αυτά που έχεις την δυνατοτητα να εφαρμόσεις απο το σύνταγμα.Κόψε 100 βολευτές -βουλευτές απο την βουλή,χαμήλωσε στο μισό το μηνιάτικό σου το οποίο είναι βαρύ κ.λ.π. Δεν υπηρετείς πλέον στο Υπ.Εξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News