Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Τι παριστάνουν Παπανδρέου – Σαμαράς;»

Ο Μίμης Ανδρουλάκης σε έντονο ύφος είπε ότι Σαμαράς και Παπανδρέου έπρεπε να είναι μαζί αυτές τις δύσκολες ώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι παριστάνουν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς. Μην ξεχνάνε και οι δύο ότι είναι παιδιά μεγάλων οικογενειών, μεγάλωσαν στα ίδια προάστια, στις ίδιες οικογένειες, πήγαν στα ίδια σχολεία, στα ίδια αμερικάνικα πανεπιστήμια και τις ίδιες γκόμενες μπορεί να είχαν και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για την πατρίδα σ’ ένα ελάχιστο;».

Επίσης, μίλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, έκανε λόγο για άτυπη συμπαιγνία: «Θέλω να σας πω με πλήρη ευθύνη και χωρίς να μασάω τα λόγια μου ότι υπάρχει μια προφανής άτυπη συμπαιγνία μεταξύ των αντίπαλων συμπαικτών μεγάλων κα μικρών για τη διαιώνιση ενός σκηνικού που μας οδήγησε στη χρεοκοπία»...



---
Πηγή: real.gr

1 σχόλιο:

  1. Άστο Κ. Ανδρουλάκη...μόλις μια εβδομάδα πριν ψήφισες το καταστροφικό νομοσχέδιο....και τώρα βγήκες και φωνάζεις;;Κάνε μας την χάρη...ολαός δεν μασάει άλλο....ΡΕΜΑΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News