Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στα ύψη η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης

Προπληρωμή των καυσίμων προανήγγειλαν οι εταιρίες

Στα 0,94 - 0,96 ευρώ το λίτρο αναμένεται να κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην έναρξη της χειμερινής περιόδου, έναντι 0,65 – 0,70 πέρυσι.

Η διανομή του ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου όπως ορίζει και ο νόμος, ενώ για πρώτη φορά δεν υπάρχουν παραγγελίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων, 10 ημέρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία, κάτι που είναι πρωτοφανές.

Οι αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης αποδίδονται στην άνοδο των διεθνών τιμών, αλλά και στην αύξηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης, πρόκειται δηλαδή για τη σταδιακή εξομοίωση των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης με εκείνων του πετρελαίου κίνησης, όπως είχε ανακοινώσει πέρυσι η κυβέρνηση.

Επιπλέον, πονοκέφαλο προκαλεί στον κλάδο των βενζινοπωλών η απόφαση των εταιριών να...

...προπληρώνονται τα καύσιμα, κάτι το οποίο θα εφαρμόσουν αναγκαστικά και οι πρατηριούχοι φέτος το χειμώνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News