Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Γ. Παπανδρεου: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ μια άμεση λύση σήμερα"

“Πονάω”, “Θλίβομαι” και “Αγανακτώ”

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρωθυοπυργός αναφέρει οτι "αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας".

«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ» αναφέρει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θεμα” και συμπληρώνει οτι “αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας στην Ευρώπη”.

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει πως είναι ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ιδιαίτερα η Ν.Δ., που έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, αλλά επέλεξε να παρακολουθεί από την εξέδρα. Σε ό,τι αφορά στις δικές του προθέσεις, είναι σαφής: “Ούτε διαμαρτύρομαι ούτε εγκαταλείπω. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα παρατήσω, να φυγομαχήσω”. Ο κ. Παπανδρέου απαντά και στα σενάρια για συγκυβέρνηση λέγοντας “εμείς κάναμε τη δική μας επιλογή, να συνεχίσουμε τη μάχη για τη σωτηρία και αλλαγή της χώρας, να τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί, για όσο χρειαστεί”.

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τις λέξεις “πονάω”, “θλίβομαι” και “αγανακτώ”, για να περιγράψει...

...τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την κρίση. “Αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι να τελειώνουμε με την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας”, προσθέτει ο πρωθυπουργός, εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων στην Ε.Ε. για το ελληνικό χρέος.
 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΩΡΓΑΗ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΝΕΞ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΘΛΙΒΕΞ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟΧΩΡΕΞ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΞ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΕΞ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑ ΤΟ ΑALEXO-TSI-PREX ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ..ΒΟΗΘΟΣ.[Ο ΠΟΙΗΤΗΣ]!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News