Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Α. Τσίπρας: "Μόνη λύση η προσφυγή στις κάλπες"

«Πρώτα έκλεψαν τη ψήφο του λαού και τώρα αρπάζουν την περιουσία του»

«H χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα Δημοκρατίας το οποίο μπορεί να λύσει μόνο η προσφυγή στις κάλπες», υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας, με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αναλαμβάνει δεσμεύσεις αποκεφαλισμού του λαού ερήμην του, και πως μετατρέπει τη χώρα σε αποικιοκρατούμενη χώρα με τις αποφάσεις για τη δημόσια περιουσία.

«Πρώτα έκλεψαν τη ψήφο του λαού και τώρα αρπάζουν την περιουσία του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει δε, ότι το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο αλλά «προσπαθούν να το κάνουν συντεταγμένα γιατί το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας τρομοκρατεί την Ευρώπη και τις αγορές».

Υπογραμμίζει, τέλος, την επιδίωξή του να...

...συναντηθεί πολιτικά η Αριστερά με δυνάμεις και στελέχη που εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ προτείνοντας και πάλι τη συγκρότηση αντι-μνημονιακού μετώπου με αριστερό προσανατολισμό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News