Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με εκπροσώπους όλων των σχολείων

Δεσμεύτηκε ότι ο διάλογος με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι συνεχής

Tην Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτρης συναντήθηκε με τους Διευθυντές και τους Προέδρους των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας.

Συζητήθηκαν τα θέματα λειτουργίας και οργάνωσης των σχολικών μονάδων αλλά και τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Πέλλας κ. Κούγκας Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος Μπαγκή Κατερίνα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Αναστάσιος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δεμιρτζίδης Θωμάς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας τόνισε ότι...

...θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα και να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια στις Σχολικές Επιτροπές. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη στρατηγική αντιμετώπισης των προβλημάτων, η οποία απαιτεί όμως και τη συνδρομή, τόσο του Υπουργείου Παιδείας όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι, ο διάλογος με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι συνεχής, προκειμένου να μπορούν να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν και δυσχεραίνουν την εκπαίδευση γενικότερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News