Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για κλινικά νεκρό διαδηλωτή

Δραματικές διαστάσεις παίρνουν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας τις πληροφορίες για τραυματισμό διαδηλωτή ο οποίος νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε δημόσιο θεραπευτήριο.

Δραματικές διαστάσεις παίρνουν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας αν και, όπως φαίνεται, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ένας διαδηλωτής που διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" είναι κλινικά νεκρός.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο "πόλεμος" μεταξύ κουκουλοφόρων, μελών του ΠΑΜΕ, ενώ την ίδια στιγμή...

...ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η αστυνομία δεν επεμβαίνει "διότι δεν της το ζητά το ΠΑΜΕ"!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News