Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ Δυτικού στην Φιλώτεια

Έφυγε με τους τρεις πόντους ο ΠΑΟΚ Δυτικού από την Φιλώτεια, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα

Σπουδαία νίκη για το Δυτικό, όπου αν και ισοφαρίστηκε δύο φορές, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Παρά τις απουσίες και το τσουχτερό κρύο, ο ΠΑΟΚ Δυτικού πήγε κεφάτος στη Φιλώτεια και κατάφερε να υπερισχύσει.

Αν και αρκετά τα προβλήματα που είχε στο κέντρο η ομάδα, με το πάθος και με τη δύναμη που την χαρακτηρίζει όλο και περισσότερο, οι παίκτες έδειξαν σε όλους ότι πρέπει να υπολογίζουν το Δυτικό.

Με κύριο πρωταγωνιστή τον Βασιλειάδη Περικλή, ο οποίος με το απεριόριστο ταλέντο και την τεράστια εμπειρία του, κράτησε την εστία του ουκ ολίγες φορές ανέπαφη, με μεγαλύτερη στιγμή την απόκρουση του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Όσον αφορά τον αγώνα, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάποιο τέρμα αλλά ούτε με κάποια αξιόλογη φάση, πλην του πέναλτι που κέρδισαν νωρίς οι γηπεδούχοι.

Ο εκτελεστής μάλλον δεν θα ήξερε ποιον τερματοφύλακα είχε απέναντι του και προσπάθησε να εκτελέσει με θεαματικό τρόπο χωρίς να έχει επιτυχία.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που όλοι θα ήθελαν να δούνε. Πέντε τέρματα επιτεύχθηκαν συνολικά και μια κόκκινη που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι. Μια άνανδρη συμπεριφορά του αμυντικού της Φιλώτειας, όπου εκτός φάσης κλότσησε δυνατά τον Βλάχο Γιάννη.

Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σημείο ζητώντας εξηγήσεις.

Ο επόπτης είδε τη φάση και αφού μίλησε με τον διαιτητή, ο δεύτερος υπέδειξε...

...τα αποδυτήρια στον παίκτη της Φιλώτειας.

Τότε ήταν που φώναζαν οι οπαδοί των γηπεδούχων αμφισβητώντας κάθε φάση που σφύριζε ο διαιτητής.

Παράπονα από μεριά τους για ακόμα ένα μη δοσμένο πέναλτι και πολλές ακόμα φάσεις για τις οποίες, εσφαλμένα, ζητούσαν τα ρέστα.

Να τονίσουμε πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή και ο διαιτητής ήταν μπροστά σε όλες τις φάσεις.

Ξεπερνώντας αυτά τα σκηνικά που κράτησαν μέχρι το τέλος, ο ΠΑΟΚ Δυτικού κέρδισε πέναλτι, όπου εύστοχα εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ ο Βλάχος Δημήτρης.

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι πίεσαν και έκλεισαν την ομάδα μας, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν. Αυτό κατάφερε, έστω και λίγο να αφυπνίσει τους παίκτες του Δυτικού όπου με τον Ούτο Σάκη έκανε το 1-2.

Φτάνοντας στο 90' ο διαιτητής έδωσε 7 λεπτά καθυστερήσεις, όπου στο 93' ισοφάρισαν και πάλι οι γηπεδούχοι και τέλος στο 95' με ασίστ του Ούτου, ο Βλάχος Γιάννης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Έντονοι πανηγυρισμοί από όλους του Δυτικού με παίκτες, προπονητές και διοικούντες (Παπαδόπουλος Ηλίας, Ανδρεάδης ΤΕΟ, Κασσίδης Αδαμ) να φωνάζουν δυνατά για τη συνέχεια.

Αξιοσημείωτο επίσης του σημερινού αγώνα και ευχάριστο γεγονός ήταν η επιστροφή του Βασιλειάδη Βασίλη στο γήπεδο ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Έδωσε λύσεις και η ομάδα ποντάρει πάνω του.

Τέλος, αν έπρεπε κάπου να αφιερωθεί η σημερινή νίκη και η τεράστια προσπάθεια των παιδιών, θα ήταν στον προπονητή Χαρπίδη Γιάννη, όπου σιγά σιγά φαίνεται η τεράστια δουλειά και συμβολή του στην ομάδα, φέρνοντας καρπούς πλέον η προσπάθεια που κάνει.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Καλαϊτζή Βούλη ο οποίος έδειξε το παράδειγμα στους νεώτερους αγωνιζόμενους.

---
Πηγή: ΠΑΟΚ Δυτικού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News