Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Νίκη της Αναγέννησης Δωροθέας επί του Αλμωπού β'

Αλμωπός Β - Αναγέννηση Δωροθέας 1 - 5

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Αναγέννηση Δωροθέας στο γήπεδο της Υδραίας με αντίπαλο το νεανικό σύνολο του Αλμωπού Β νικώντας πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό με 1-5.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας επιβάλωντας τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο στον αντίπαλο...

Εξελίχθηκε ένα παιχνίδι κέντρου μέχρι την στιγμή που η Αναγέννηση κέρδισε ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή , την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάριος Καραντσίρης στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του ανύμπορου να αντιδράσει Μοσχάκη.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ήρθε η ισοφάριση απο τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ελευθεριάδη φέρνοντας το παιχνίσι στα ίσα.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Καραγιαννίδη παίζοντας έξυπνα εκμεταλεύτηκαν το ύψος ορισμένων ποδοσφαιριστών και πέτυχαν πριν κλείσει το ημίχρονο το...

...1-2 με τον Πάρη Παλαμίδα.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσιμτσιρίδη μπήκανε δυνατά προσπαθώντας να πετύχουν την ισοφάριση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και ζητώντας ένα πέναλντυ, έτσι δίχως να πετύχουν κάποιο γκολ οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση τους ''τιμώρησαν''πετυχαίνοντας το 1-3 με τον Ζαχαράκη τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια έγινε το 1-4 με τον Ζαχαράκη και το 1-5 με τον Τόλη Καραντσίρη δίνοντας στην Αναγέννηση Δωροθέας άλλους τρεις βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο.

Πολύ καλές εντυπώσεις για την ομάδα του Αλμωπού Β αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμωπός Β (Τσιμτσιρίδης)
Μοσχάκης , Χατζηγρηγορίου , Μιχαλόπουλος , Παπαγεωργίου (Τσολκας 75΄) , Θεοδωρίδης , Κουκλίδης , Κωστινούδης , Φωτίου Α (Παπαδόπουλος 65΄) , Ορτζάνης , Μποζίνης(Μονογενίδης 46΄) Ελευθεριάδης (c)

Αναγέννηση Δωροθέας (Καραγιαννίδης)
Παυλίδης , Γκιώσης , Μυλώνας , Κώτσου , Μασλάρης(Μπουλγούρης Μιχάλης 73΄) , Παρτσανάκης (c) , Καραντσίρης Μάριος , Μίντσης , Χαλιλάι , Παλαμίδας Πάρης( Δερμετζόγλου 80΄) , Ζαχαράκης (Τόλης Καραντσίρης 80΄)

0-1 Καραντσίρης Μάριος
1-1 Ελευθεριάδης
1-2 Παλαμίδας Πάρης
1-3 Ζαχαράκης
1-4 Ζαχαράκης
1-5 Καραντσίρης Τόλης

---
Πηγή: Τα νέα της Δωροθέας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News