Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το βίντεο της παρέλασης που δεν τόλμησε κανένα κανάλι να δείξει

Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να το δείξει ! Έδειχναν δύο κυβερνητικούς βουλευτές (Μαγκούφη και Διαμαντίδη) τη μια να λένε το ένα και την άλλη το άλλο, δηλαδή να ψεύδονται. Αυτό ήταν φαίνεται το θέμα ! Μετά τη φυγή των πολιτικών και επισήμων στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ένα τμήμα που..
θέλησε να παρελάσει και μάλιστα το ζητούσε και το πλήθος που το καταχειροκρότησε.
Ήταν οι ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Δείτε το, αξίζει να ανατριχιάσετε...




---
taxalia

8 σχόλια:

  1. Αυτη ειναι η ΕΛΛΑΔΑ.Αυτα τα παλλικαρια μας κανουν υπερηφανους,ευτηχως που υπαρχουν κι αυτοι.ΜΠΡΑΒΟ Λεβεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεβέντες! Μας κάνετε υπερήφανους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στους λεβεντες ευτυχως υπαρχουν τετοιοι ελληνες με π α ν τ ε λ ο ν ι α οχι σαν τις αδερφες με τα κοστουμια στην βουλη μπραβο μπραβο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΣΑΣΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΩΝΑΣ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΝΗΜΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φυσικα και δεν θα το εδειχνε κανενα καναλι.....ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια...ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ...Συγκινηθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στους Ευέλπιδες, στους γονείς τους που αξίζει να είναι περίφανοι!!! και σε εσάς που προβάλατε το βιντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News