Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι κυβερνητικοί Βουλευτές του Ν. Πέλλας ψηφίζουν "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"


Εμείς τι θα ψηφίσουμε;

Υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ας δούμε τι ψήφισαν οι Βουλευτές του Νομού μας (δεν πιστεύω να περιμένετε καμιά έκπληξη):

Τζάκρη Θεοδώρα: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
 
Θεοδωρίδης Ηλίας: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
Γιουματζίδης Βασίλειος: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Τι και αν το τελευταίο 24ωρο όλοι οι φορείς του Ν.Πέλλας με επιστολές τους ζητούσαν από τους τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο, φαίνατε ότι το αυτάκι τους δεν ίδρωσε καθόλου...

Να δούμε εμείς τι θα ψηφίσουμε;;;;;

15 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ... ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και αυτοί δεν ξέρουν τι ψηφίζουν! Εμείς που οι ζωή μας εξαρτάται από τις επιλογές τους, και είμαστε περισσότερο ώριμοι ξέρουμε; περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΤΙΣ 4/11/2011 ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ!!ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ(Ν)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. elate elate!agnoisate epistoles agnoisate oti peinaei o nomos,agnoisate oti o nomos mas spaei rekor anergias,agnoisate re oti poulisate kai eseis me tin psifo sas ta panta....elate twra na peite kalimera kai na vre8eite stis parelaseis tou nomou 8a sas perimenoume........apla na kserete kati. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα επρεπε να μην εχουνε τα μουτρα να ξαναντικρυσουνε τον κοσμο που τους ψησισε και τους εστειλε εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΡΕ ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΓΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ ,ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα με τον 10:04. Τίποτα δεν θα γίνει. Όλοι οι γλειψιματίες θα τους σφίξουν το χέρι πάλι. Μόνο εαν οργανωμένα γίνει κάτι θα το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μεσα,
    να οργανωθούμε ,να παρουμε απο 2-3 αυγα στο μπουφαν και να συναντηθουμε απενατι απο την εξεδρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν χρειάζονται αυγά, ούτε γιαούρτια! Πανό μεγάλα και συνθήματα! Και να τους κοιτάμε συνέχεια στα μάτια! Να δούμε αυτοί που θα κοιτάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nα γίνει μια σελίδα στο fb! Και να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει. Να το οργανώσει το aridaia news!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ προτείνω να μην τους ξανά μιλήσουμε.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ την ώρα των εκλογών πάλι θα ψηφιστούν να το θυμάστε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΗΔ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.facebook.com/event.php?eid=117693995005639&pending&context=create#!/event.php?eid=117693995005639

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News