Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κ. Παπούλιας: "Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη"

"Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα"

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις των διαδηλωτών.

"Λυπάμαι πάρα πολύ, είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα. Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου", είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας σχολιάζοντας την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, για το "κούρεμα" του χρέους, σημείωσε ότι διακρίνει θετικά στοιχεία, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να δώσουν τη μάχη με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε "να καθαρίσουμε το σπίτι μας", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απευθυνόμενος στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε χαρακτηριστικά:

"Εδώ ξεφτιλιζόμαστε και σεις δεν κάνετε τίποτα. Αν σε 10 λεπτά δεν ανοίξει ο δρόμος θα πάρω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα φύγουμε".
 

3 σχόλια:

  1. Και τι ήθελες να κάνουν κε Μπεγλιτη οι ενοπλες δυναμεις?Να αρχίσουν να πυροβολούν απο τα τανκς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ντροπη να το βουλονετε κυριε Παπουλια, ειναι ντροπη να καντε τη γλαστρα,ειναι ντροπη να λετε και ξαναλετε οτι πολεμησατε λες και αλλη δεν πολεμησαν.Και στοφιναλε αποζημιωθηκατε καλα προεδρε,Δοξα χρημα τα πηρατε πισω προεδρε,γι αυτο να μην ειστε καθολου περηφανος για το εργο που επιτελειτε.Και για να τελειωνω ο πατερας μου περνει 340 ευρο προεδρε εσεις ποσα περνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον 4:37.Κύριε πρόεδρε δεν πρέπει να στεναχωριέστε από την στιγμή που ο μισθός σας είναι θα έλεγα τουλάχιστον 6.000 ευρώ. Και ο παππούς μου πολέμησε και σαν αντάλλαγμα του έκοψαν την σύνταξη στα 400 ευρώ.Τέλος σαν πρόεδρος της Δημοκρατίας και σαν αγωνιστής του 40 θα έπρεπε να ντρέπεστε που αφήσατε να πουλήσουν την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News