Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να ξεπλύνουν τη ντροπή τους»

Στην αντεπίθεση περνάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση κατά της στάσης της αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς της ομάδας. Αιχμές για την αλόγιστη χρήση χημικών και απαίτηση να αποδοθούν ευθύνες για την «επιχείρηση φιάσκο».

Αναλυτικά η δυναμική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη παρατηρούμε μια άνευ προηγουμένου κρίση στο κράτος και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς.

Την ανοχή τους στο μνημειώδες μπάχαλο της παρέλασης οι αστυνομικές δυνάμεις το ισοστάθμισαν με χρήση χημικών εναντίον φιλάθλων που είχαν την ατυχία να περνούν από το χώρο κατά τον οποίο 100 κουκουλοφόροι επέλεξαν να ρεζιλέψουν άλλη μια φορά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της αστυνομίας.

Και την ντροπή τους προσπάθησαν να την ξεπλύνουν...
 με χρήση δακρυγόνων σε ένα χώρο με παιδιά, ηλικιωμένους κι άλλες ευπαθείς ομάδες.

Πέρα από αυτό και στην ανάγκη τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και πάλι με προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κατασκευάσουν ενόχους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει απαθής.

Επειδή τα κρούσματα επιθέσεων εναντίον φιλάθλων μας όπου κι αν βρίσκονται από την αστυνομία αυξάνονται επικίνδυνα θα καταθέσουμε αύριο το πρωί επισήμως αίτημα για απομάκρυνση όποιου αποφάσισε την επιχείρηση φιάσκο κατά της υπόληψης αλλά και της λειτουργίας του συλλόγου μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News