Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Χρυσής στην Χρυσή Αλμωπίας

Πανηγυρίζει και φέτος ο Ιερός Ναός Αγίας Χρυσής Χρυσής Αλμωπίας, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Και θα έχουμε τη μεγάλη ευλογία της ελεύσεως του ιερού λειψάνου της Αγίας οσιομάρτυρος Παρασκευής. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παραβρεθείτε στους Εορτασμούς.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών:

Τετάρτη 12/10/2011

Ώρα 6.00 μ.μ.


Υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Παρασκευής και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με τα θείου κηρύγματος, Αρτοκλασία. Και λιτάλευσις του ιερού λειψάνου και της ιεράς εικόνος της Αγίας Χρυσής.


Πέμπτη 13/10/2011

Ώρα 7.00-10.00 π.μ.
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τα θείου κηρύγματος.


Ώρα 6.00 μ.μ.
Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις εις την Αγία Χρυσή.


---
Εκ του Ιερού Ναού
 

1 σχόλιο:

  1. πριν απο ενα χρονο ο συζυγος μου αρρωστησε βαρεια απο καρκινο του αιματος οι γιατροι δεν μας εδιναν καμια ελπιδα η αγια χρυση παρουσιαστηκε στον ανδρα μου και επι ενναμιση μηνα ηταν πανω απο τ κεφαλι του μερα και νυχτα με την μακρια πλεξουδα της καιτην παραδοσιακη στολη τηςκαι τον χαμογελουσε εφυγε μονο οταν τα αιμοπεταλια του ηρθαν στα φυσθολογικα επιπεδα οι γιατροι ηπαναπιρρημεβοι και χαρουμενοι ορι θα σχοισουν τα πτυχια τους εμεις φετος ανακαλειψαμετυχαια οτιπροκειται για ρην αγι χρυση μεγαλη η χαρι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News