Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΗ: Στο τέλος της εβδομάδας η αποστολή του ειδικού τέλους ακινήτων

Θέμα ημερών, στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ή το αργότερο στις αρχές της επομένης, είναι η αποστολή του ειδικού τέλους ακινήτων στους πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αυτό ανέφερε ο Διευθυντής Πωλήσεων της επιχείρησης Ευάγγελος Καρακατσάνης, μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Υπενθύμισε ακόμη πως εξαιρείται το 35% των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων και απαλλάσσονται όσοι έχουν βιομηχανικό τιμολόγιο και αγροτική κτηνοτροφική χρήση. Διευκρίνισε πως αν υπάρχει κάποια βιομηχανία που δεν έχει απαλλαγεί από το τέλος...
μπορεί να πάει στην αρμόδια ΔΟΥ και να της επιστραφούν τα χρήματα αφού προσκομίσει πιστοποιητικό. Επίσης ανέφερε ότι υπόχρεος για την καταβολή του τέλους είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης ακινήτου και αν το ρολόι είναι στο όνομα του ενοικιαστή, τότε πρέπει να το πληρώσει και να το συμψηφίσει με τα ενοίκια.

Ο κ. Καρακατσάνης ανέφερε τέλος ότι για τις νέες εφαρμογές και ώρες εργασίας που θα απαιτηθούν από την ΔΕΗ για την είσπραξη του ειδικού τέλους η επιχείρηση θα εισπράξει το 0,25%.


---
Πηγή: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News