Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Τρέμουν" τις παρελάσεις οι Βουλευτές


Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι θα πρέπει να είναι οι Βουλευτές του Νομού Πέλλας και ολόκληρης της Ελλάδας, ενόψη των παρελάσεων του Οκτωβρίου.

Τα τελευταία γεγονότα στη Βέροια, όπου αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν φραστηκά στους επισήμους, μαρτυρούν ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την εξοντοτική πολιτική της Κυβέρνησης.

Και καλώς ή κακώς η μπάλα τους παίρνει όλους. Κηβερνούντες και μη. Γιατί πολύ απλά όλοι υπήρξαν μέρος του συστήματος.

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν, ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει από τον λύθαργο στον οποίο είχε πέσει τις τελευταίες δεκαετίες και πως τώρα πια είναι έτοιμος να πάει κόντρα σε όλους αυτούς που του διαλλύουν κυριολεκτικά τη ζωή.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν σε μικροπολιτικά παιχνιδάκια με τα οποία νομίζουν ότι κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Όμως δυστυχώς, αυτή η εμπειστοσύνη έχει χαθεί προ πολλού.

Η κατρακύλα του πολιτικού συστήματος δεν σταματά πουθενά και απ’ ότι φαίνεται δεν θα αφήσει ταίποτε όρθιο στο περασμά του.

Παρόλαυτά, ηελπίδα πάντα θα υπάρχει, όσο και αν κάποιοι θέλουν να την...

...ξεριζόσουν από τις συνειδήσεις των πολιτών.

Αλοίμονο σε αυτούς που συμμετείχαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής ζωής του τόπου…
 

4 σχόλια:

  1. ΣΤΑΥΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΧΛΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΤΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia pes mas file pii ine afti pou aksizoun;idika apo to nomo mas;pes mou esto ena onoma apo kapion aksio kai pou na min ine prodotis...ena mono...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί βρίζουμε τους εαυτούς μας;
    Γιατί υποτιμάτε τη δημοκρατία;
    Εμείς δεν τους ψηφίσαμε; Και μάλιστα έναν από αυτούς 5-6 φορές πάντα πρώτο; Και από ότι φαίνεται πάλι πρώτος θα είναι. Θα τον ξαναψηφίσει ο λαός. Όποιος δε άλλος έχει τα κότσια ας κατέβει να διεκδικήσει την ψήφο του λαού.
    Υπέδειξε μας ένα όνομα εσύ, για να κατέβει και θα τον ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News