Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αλμωπός: "Αμφισβητούμενη φάση" με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Σελεμίδη στον αγώνα με το Μάνδαλο

Αιχμές για την διαιτησία

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Αλμωπός στο Μάνδαλο, παρά την παλικαρίσια εμφάνιση, από την τοπική Δόξα και έτσι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Αλμωπού μπήκαν μουδιασμένοι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του Μανδάλου να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ μπροστά στην εστία του Χρήστου.

Σε μία απ’ αυτές η ομάδα του Μανδάλου κέρδισε πέναλτι στο 13ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γραμματικόπουλος για να κάνει το 1-0.

Μετά το γκολ ο Αλμωπός ισορρόπησε το παιχνίδι και ισοφάρισε σε 1-1 μόλις τρία λεπτά αργότερα με κοντινή κεφαλιά του Τσόλκα, έπειτα από υπέροχη σέντρα του Κανωτίδη.

Στο 24ο λεπτό το Μάνδαλο πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, κάνοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα ο Αλμωπός κυριάρχησε και ισοφάρισε σε 2-2 στο 42ο λεπτό με κοντινό σουτ του Ελευθεριάδη.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 50ο λεπτό του αγώνα, ο διαιτητής Σελεμίδης...

...καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του Αλμωπού, σε μια αμφισβητούμενη φάση, αποβάλλοντας και τον Μπογδάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το Μάνδαλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πάλι με τον Γραμματικόπουλο ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 3-2.

Παρότι με δέκα παίκτες ο Αλμωπός πάλεψε το ματς, έχασε ευκαρίες, θα μπορούσε να κερδίσει ένα πέναλτι στο 75’ σε ανατροπή του Κανωτίδη, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ στο 78’ ως οφ σάιντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 100 φίλοι του Αλμωπού ακολούθησαν την ομάδα στο Μάνδαλο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News