Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αλέκα Παπαρήγα: "Να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι"

"Κρίση του καπιταλισμού"

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι πανέτοιμο για τις εκλογές επισημαίνοντας ωστόσο ότι «επιδιώκουν να διαμορφωθεί μια κυβέρνηση συναίνεσης ενάντια στο λαό»

«Το κούρεμα είναι κάτι που είχε προδιαγραφεί εδώ και δύο χρόνια. Για μας ήταν πασίγνωστο. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι, να τους αφαιρέσει την πολιτική δύναμη. Αν δε γίνει αυτό η επόμενη δεκαετία θα είναι τραγική» δήλωσε από τη Λαμία, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την πολιτική αποκατάσταση του Άρη Βελουχιώτη από την κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Απαντώντας σε ερώτηση αν το κούρεμα είναι και χρεοκοπία σχολίασε πως...

...«έτσι καταλήγει η κρίση του καπιταλισμού» ενώ έκανε λόγο για «τσεκούρωμα των δικαιωμάτων του λαού και σε μια μελετημένη ζημιά του κεφαλαίου που θα ανακτήσει τα κέρδη του στις πλάτες και στα λείψανα του λαού».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News