Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση Παπανδρέου για τις παρελάσεις

"Αυτά είναι αυταρχισμός"

Ο κ. Παπανδρέου με αφορμή τα όσα σημειωθήκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις τόνισε το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Σαφέστατο μήνυμα κατά του αυταρχισμού με αφορμή τα σημερινά επεισόδια απηύθυνε το απόγευμα από τον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καλωσορίζοντας τους συνέδρους στη διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «αυταρχισμός είναι η προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν τις απόψεις τους , διακόπτοντας παρελάσεις».

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε αυτούς που...

...διαιρούν τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι τραυματίζουν τη Δημοκρατία και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας.
 

2 σχόλια:

  1. Την Δημοκρατία την τραυματίσατε 36 χρόνια όλοι εσείς, που ψηφίζατε νόμους για να κλέβετε ατιμώρητοι, και τώρα που δεν έμειναν χρήματα να κλέψετε, αντί να είσαστε στη φυλακή έχετε και άποψη για την Δημοκρατία, λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε και ο δικτάτορας που έχει φέρει αυτόν τον υπερήφανο λαό στην απόλυτη ξεφτίλα.Εσύ ρε τσιράκι μας έκανες έτσι,πνίγομαι πλέον δεν αντέχω άλλο θέλω την ζωή μου πίσω ρε με ακούτε πίσω ρε κοπρόσκυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News