Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Με ποια Ελληνίδα θα ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις ο Θ. Πάγκαλος

Μια μελαχρινή και μια ξανθιά επέλεξε ο αντιπρόεδρος
«Πείτε μου μια Ελληνίδα με την οποία θα θέλατε να έχετε ερωτικές σχέσεις», είχαν ρωτήσει παλιότερα σε μια συνέντευξη στον «αέρα» τον Θεόδωρο Πάγκαλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγα λεπτά στον ΑΝΤ1.

Και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε την απάντηση που είχε δώσει τότε. «Τι να απαντήσω», είπε και συνέχισε: «Οποιαδήποτε απάντηση σε καθιστά γελοίο. Θα σας πω δύο. Μια μελαχρινή και μια ξανθιά. Την...
Μελίνα Μερκούρη και την Ειρήνη Παππά».


«Ήταν και οι δύο ντίβες», συμπλήρωσε ο Πάγκαλος.


---
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News