Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Παπαρήγα: Αποκρούσαμε επίθεση παρακρατικών

"Κυβέρνηση και κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη νομίζουν ότι μπορούν να την καταστείλουν, είτε με το μαστίγιο είτε με το καρότο", πρόσθεσε, ενώ μίλησε και για παρακρατικούς μηχανισμούς, οι οποίοι παρασύρουν -όπως είπε- παιδιά.

Σχολιάζοντας τη στάση της αστυνομίας, εκτίμησε ότι δεν θα μπορούσε να επέμβει. "Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν", πρόσθεσε. Υπερασπίστηκε το δικαίωμα του ΠΑΜΕ να περιφρουρεί τη συγκέντρωσή του, ασκώντας δριμεία κριτική σε όσους υποστηρίζουν το αντίθετο.

"Το Σύνταγμα δεν ανήκει σε κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να έλθει και να διαδηλώσει", πρόσθεσε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Μίλησε, επίσης, για "χώρο που ρέπει προς τον κουκουλοφορισμό", τον οποίο "τραβάει η ιδεολογική αντίληψη ότι με ένα 'ντου' μπορεί να γίνει εκλογική μάχη και μετά θα γίνουν όλα καλά". Η αναφορά αυτή ερμηνεύεται ως αιχμή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η κ. Παπαρήγα επέκρινε και τη στάση του (προσκείμενου στον ΣΥΝ) ραδιοσταθμού "Στο Κόκκινο".

Η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε συγκινημένη από την παρουσία στο Σύνταγμα πολιτών που δεν πρόσκεινται στο ΚΚΕ και δεν αποχώρησαν από την πλατεία, παρά τα επεισόδια. "Αξίζει τον κόπο να περάσουμε τις δυσκολίες που περάσαμε αυτό το απόγευμα [...] γιατί άλλη διέξοδος δεν υπάρχει από το να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπόθεση", σημείωσε.

---
Πηγή: enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News