Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη: «Βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν»

"Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα"

Υπέρ των πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η δημιουργία κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης τάχθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τη σημερινή συνάντησή της με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, επισήμανε την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης. «Βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν. Η ελληνική κοινωνία στα όρια των αντοχών της. Η ελληνική πολιτική ηγεσία βαθιά διχασμένη και η Ευρωπαϊκή Ένωση αναποφάσιστη. Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την ύστατη ώρα θα επικρατήσει σωφροσύνη και οι δύο αρχηγοί θα υποστηρίξουν, τουλάχιστον με τα ίδια επιχειρήματα, τη θέση της Ελλάδας» σημείωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Εύχομαι η Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιληφθεί ότι δεν παίζεται μόνο το αύριο 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά στο τραπέζι βρίσκεται το μέλλον ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ερώτηση αν η χώρα οδηγείται η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τάχθηκε εκ νέου υπέρ...

...μίας κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης. «Το απαιτούν οι καιροί, είναι κατά τη γνώμη μου αυτό το οποίο ζητάει και ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να βλέπει είναι σκυλοκαβγάδες στην τηλεόραση» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αν όμως αυτό λόγω της ανικανότητας των πολιτικών ηγεσιών δεν καταστεί εφικτό, τότε νομοτελειακά τη λύση θα τη δώσει ο λαός. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» κατέληξε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News