Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τέλος στην άγρια συμμορία με τα Καλάσνικοφ

Τέλος στον εφιάλτη που είχε σπείρει τον φόβο στην Αθήνα έβαλαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους τρεις αδίστακτους ληστές της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ, που εισέβαλλαν σε σπίτια, άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα και κακοποιούσαν σεξουαλικά τις άτυχες γυναίκες που έπεφταν στα χέρια τους.

Δεν πέρασαν δύο 24ωρα από το δημοσίευμα της «Espresso» στο φύλλο του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου με τίτλο «Μπαίνουν στα κρησφύγετα της άγριας συμμορίας» και οι αστυνομικοί, ύστερα από μια γιγαντιαία επιχείρηση, κατάφεραν να διαλύσουν το πέπλο του τρόμου που σκέπαζε την Αττική.

Η τελευταία εισβολή των αδίστακτων κακοποιών, τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου, αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, κακοποίησαν σεξουαλικά την 40χρονη ιδιοκτήτρια, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε νοσοκομείο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά τη νέα αποτρόπαια πράξη των ανθρωπόμορφων τεράτων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ενίσχυσαν τα μπλόκα τους και έθεσαν υπό στενό περιορισμό επιτήρησης τις περιοχές που πίστευαν ότι κυκλοφορούν οι αδίστακτοι ληστές. Ηρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς, τους αιφνιδίασαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Χθες το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οταν οι αστυνομικοί έδωσαν τον αριθμό του ύποπτου αυτοκινήτου στα τερματικά της υπηρεσίας τους, τότε κατάλαβαν πως είχαν χτυπήσει «φλέβα χρυσού».

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 27 Σεπτεμβρίου από σπίτι στην Γλυφάδα, στο οποίο είχαν εισβάλει οι τρεις Αλβανοί αδίστακτοι κακοποιοί. Εκεί, μάλιστα, είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά την άτυχη ιδιοκτήτριά του, ενώ είχαν κλειδώσει τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά σε άλλο δωμάτιο.

Ετσι, οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα στους επικίνδυνουςς κακοποιούς και ήταν έτοιμοι να δώσουν μάχη, καθώς γνώριζαν πως κυκλοφορούν οπλισμένοι. Την κατάλληλη στιγμή και ενώ οι δύο από τους ληστές επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα, οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, πριν προλάβουν να αντιδράσουν.

Τους έβγαλαν έξω από το πολυτελές όχημα και τους ξάπλωσαν στην άσφαλτο για να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο. Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα πιστόλι με γεμάτη γεμιστήρα και σφαίρα στη θαλάμη, δηλαδή έτοιμο να χρησιμοποιηθεί. Μαζί με τους δύο Αλβανούς στη Mercedes ήταν και μία 16χρονη Ελληνίδα, η οποία προσήχθη στην Ασφάλεια.

Λίγη ώρα αργότερα, στα σύνορα της Δάφνης με το Παγκράτι, οι πάνοπλοι αστυνομικοί μπούκαραν σε διαμέρισμα, για το οποίο είχαν πληροφορίες πως είναι ένα από τα κρησφύγετα της άγριας συμμορίας. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο υποπολυβόλα τύπου Καλάσνικοφ και 200 σφαίρες. Αμέσως μετά οι άνδρες της Ασφάλειας εισέβαλαν σε σχολείο στην περιοχή του Νέου Κόσμου όπου τελούσε υπό κατάληψη και συνέλαβαν το τρίτο μέλος της συμμορίας που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Ηδη τα δύο όπλα έχουν σταλεί στα βαλλιστικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι τα Καλάσνικοφ που χρησιμοποιούσε η συμμορία στις εισβολές. Βέβαια, οι αστυνομικοί που έφεραν σε πέρας αυτή τη δύσκολη επιχείρηση είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για τα όπλα των αδίστακτων κακοποιών.

Από τις έρευνες έχουν προκύψει τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις εισβολών σε σπίτια στη νοτιανατολική Αττική και δύο περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ίσως προκύψουν και εκπλήξεις από την ανάκριση και μάλιστα για μια συγκεκριμένη υπόθεση, που πριν από περίπου δύο χρόνια είχε συνταράξει το πανελλήνιο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι Αλβανοί κακοποιοί ανακρίνονταν από τους αστυνομικούς, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της κακοποιούς δράσης της άγριας συμμορίας με τα Καλάσνικοφ.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News