Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι!

Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30, Novasports 1) στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την καθεμία ομάδα να έχει τα δικά της ζητούμενα και τους δικούς της στόχους.

Απόψε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η ποδοσφαιρική σύγκρουση δύο ομάδων. Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με την κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους . Κοινή συνισταμένη και των δύο αποτελούν η ανάγκη για βαθμούς πρωτίστως αλλά και το γόητρο που σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει τον δικό του σημαντικό ρόλο.

Έτοιμος για... αντεπίθεση

Ο Άρης προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι «Κίτρινοι» απώλεσαν την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» για την φετινή σεζόν χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Σήμερα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Το μήνυμα πως είναι εδώ και θα συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα με σκοπό την υλοποίηση των στόχων τους.

Με 4-2-3-1

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βελλίδης με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Καζναφέρη και Μίσελ στα άκρα και τον Σανκαρέ με τον Ντίκο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ θα είναι οι Πρίττας και Φατί ενώ μπροστά τους η τριανδρία θα αποτελείται από τους Ούμπιντες, Καπετάνο και Καστίγιο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιάκομπ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακούποβιτς, Λαζαρίδης, , Νέτο, Παπαζαχαρίας, Πορτίγια, Παπαστεριανός, Ακόστα, Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος. Εκτός έμειναν οι Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Βράνιες, Γκαρσία και Σηφάκης.

Ζήτημα τιμής, απουσιών και βαθμών!

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά σε τροχιά κορυφής δίνοντας του τρεις σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του στην Σούπερ Λίγκα.

Οι «Ασπρόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς με 2-1 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα έχοντας ένα σημαντικό καρέ απουσιών. Γκαρσία, Φωτάκης, Λίνο και Αθανασιάδης δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τον αγώνα με τον συμπολίτη.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα διαφοροποιήσει το σύστημα στον σημερινό αγώνα σε σχέση με αυτόν κόντρα στην Σάμροκ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Στα γκολποστ θα είναι ο Χαλκιάς με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Κοντρέρας, Μαλεζά, Ετό και Σνάουτσνερ. Στα χαφ θα είναι οι Λαζάρ, Αρίας καιΊβιτς. Στο δεξιό φτερό της επίθεσης θα είναι ο Γεωργιάδης, στο αριστερό αντίστοιχα ο Βιεϊρίνια και μοναδικός προωθημένος ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κοντρέρας, Γιάννου, Κατσικάς, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Μπαλάφας και Ρομπέρ.

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News