Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας

"Να λειτουργήσει όπως παλαιότερα"

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος συζήτησε με το διευθυντή και το προσωπικό τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας, κάτω από το βάρος των νέων εξελίξεων υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα της υγείας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ενέργειες που έχει κάνει, καθώς και την αποστολή σχετικής επιστολής στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την οποία κοινοποιεί στους τοπικούς Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου επισημαίνει τα προβλήματα που δημιουργούνται και προτείνει την επαναφορά της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Άρνισσας στο προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας.

Η ουσιαστική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άρνισσας είναι συνακόλουθο της ευρύτερης πολιτικής που ακολουθείται στον τομέα της υγείας, αλλά η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας όλο το 24ωρο και με αναβαθμισμένο τρόπο λειτουργίας.

Για το λογο αυτό...

...καλούνται όλοι όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης να βοηθήσουν στην προσπάθεια βελτίωσης του τρόπου λειτουργίας του κέντρου Υγείας Άρνισσας.
 

1 σχόλιο:

  1. Σύσταση Συμβουλίων Διαβούλευσης, Διαφάνειας και Λογοδοσίας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας στους Δήμους. Την ενεργοποίηση των διατάξεων του Ν. 3918/2011 του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορούν στη σύσταση των Συμβουλίων Διαβούλευσης, Διαφάνειας και Λογοδοσίας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ζήτησε με επιστολή της προς τους Δημάρχους του Νομού Πέλλας η Υφυπ. Εσ. Απ. & Ηλ. Διακ. κα Θεοδώρα Τζάκρη..............ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΗΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΗΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΦΩΡΤΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΤΕΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News