Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Έδεσσα: Υψηλοί τόνοι στη σύσκεψη για τα αδέσποτα ζώα


Ανέβηκαν οι τόνοι της συζήτησης και υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των μελών της Φιλοζωικής και των πολιτών

Σύσκεψη για το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Στη σύσκεψη, που συντόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Ζαΐφης, ο Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Έδεσσας κ. Τάσος Σιώνης και μέλη της οργάνωσης, καθώς και πολλοί πολίτες που διαμαρτύρονται για τα αδέσποτα.

Στη συνάντηση, δυστυχώς, ανέβηκαν οι τόνοι της συζήτησης και υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των μελών της Φιλοζωικής και των πολιτών που διαμαρτύρονται για τα αδέσποτα.

Κάποιοι πολίτες ζήτησαν...

...την περισυλλογή του συνόλου των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στην πόλη, αίτημα το οποίο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί και, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Φιλοζωικής, είναι παράνομο, καθώς δυνατότητα περισυλλογής υπάρχει μόνο για τα επιθετικά κι άρρωστα ζώα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ενημέρωσε ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τη Φιλοζωική και συντηρεί το κυνοκομείο, καθώς έχει παραχωρήσει χώρο γραφείου στην οργάνωση και φροντίζει για τα λειτουργικά κόστη του κυνοκομείου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Χρήστος Ζαΐφης, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τον τρόπο λειτουργίας του κυνοκομείου και τη συνεργασία του Δήμου Έδεσσας με τη Φιλοζωική Οργάνωση Έδεσσας.

Επισημαίνεται ότι υπήρξε καταγγελία από δημότη, για αυτοκίνητα που μεταφέρουν και εγκαταλείπουν σκυλιά από άλλες περιοχές, ενώ επιστήθηκε η προσοχή σε όλους για καταγγελία παρόμοιων μελλοντικών γεγονότων που αποτελούν ποινικό αδίκημα.
 

13 σχόλια:

  1. ποιος τολμαει στην αριδαια να εκφρασει τετοια αποψη? μαζεψτε τα τωρα λεμε.Αλλιως θα συνεχιζετε το ιδιο βιολι.
    Δεν θελουμε σκυλια στους δρομους.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ?
    Λ Υ Π Η Θ Ε Ι Τ Ε ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα πρέπει να μαζέψουν οχι τα σκυλιά! Για ποια άποψη μιλάς αδαή πολίτη; Πολύ καλά είπε ο πρόεδρος της φιλοζωικής της έδεσσας "είναι παράνομο"! Άντε, ο κάθε ένας με το μακρύ και το κοντό του! Ας αρχίσει ο δήμαρχος μας, της Έδεσσας να κάνει και καμιά στείρωση και ας αφήσει το κυνοκομείο κατά μέρος. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα το κυνοκομείο. Και να σταματήσει να τα πηγαίνει από δω κι από κει!!! Κι εσείς εκεί στην Αριδαία θα έχετε λίγα...εδεσσαιώτικα σκυλάκια, δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:22: ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ;; ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ; ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος είναι αυτός ο δημότης που είδε να μεταφέρουν σκυλιά;; Ερευνήθηκε η καταγγελία του; Και από ποιες περιοχές τα φέρνουν; Ή το λέτε μόνο για να το λέτε; Δήμαρχε της Έδεσσας, δεν τα χάφτουμε αυτά. Κι εσείς το ίδιο κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ολες τις πολεις σκυλια δεν υπαρχουν πουθενα.Μονο εδω,γιατι καποιοι το παιζουν φιλοζωοι αλλα τα αδεσποτα δεν τα παιρνουν σπιτια τους.Ετσι κι εγω ειναι ο καλυτερος φιλοζωος.Παρτα σπιτι σου φιλε,και σε παρακαλω ξεκινα απο σημερα να τα μαζευεις.Οσο θα υπαρχουν αδεσποτα ο κοσμος θα ειναι ανησυχος .
    Φιλε μου εσενα η φατσα σου δεν αρεσει σε κανενα,αλλα μονο εδω σε ανεχοντε.Μην γραφεις μια μικρα και μια κεφαλαια.Αποφοιτε Λυκειου καυμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To oti les oti stis poleis den iparxoun skylia deixnei poso asxetos eisai. Sthn aridaia den iparxei toso megalo provlhma. Gia pigaine allou na deis ti ginetai. Kai fisika den tha paroun sta spitia tous ta adespota. Dika tous einai; Allonon einai pou ta afhnoun. Ekeinous na pas na piaseis kai na afhseis tous filozoous sthn isixia tous. Ante me ton kathe karaasxeto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φιλόζωοι δεν είναι συλλέκτες ζώων. Μόνο οι συλλέκτες παίρνουν όλα τα σκυλιά στο σπίτι τους.Σήμερα σας ενοχλούν τα αδέσποτα,αύριο θα σας ενοχλούν τα δεσποζόμενα,μεθαύριο θα σας ενοχλούν οι άστεγοι,αντιμεθαύριο θα σας ενοχλούν οι γείτονες.Πείτε το απλά:Έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου, μου φταίνε όλα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα βάλω με τα αδέσποτα γιατί δεν έχω τα κότσια να τα βάλω με αυτούς που φταίνε γι αυτά.Λυπάμαι που υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί ένας άνθρωπος με νοημοσύνη και ακόμα σας ενοχλούν τα αδέσποτα.Η ζωή είναι μικρή και οι "μικροί" άνθρωποι ζουν μίζερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεστα 3:01!! Να αγιάσει το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:22 σίγουρα είσαι ένας από αυτούς που παίρνουν ένα κουτάβι και μόλις μεγαλώσει το παρατάνε!Θα έπρεπε να ντρέπεσαι,δεν είναι δυνατόν να κατηγορείς τα ζώα και όχι αυτούς που τα παρατούν...Τίποτα πάνω στην γη δεν μας ανήκει,είμαστε φιλοξενούμενοι των ζώων.Όπου βάλει χέρι ο άνθρωπος κάνει κακό και καταστρέφει!λυπάμαι πολύ για την παιδεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ .ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΔΗΜΟΙ Κ.Λ.Π.)ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ -ΠΡΑΧΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ- ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ .Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΙΣΤΕΣ Κ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΣΜΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ .ΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΜΑ ΟΝΤΑ(ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ_ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΞΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OI ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ -ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ -. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.- ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News