Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αλμωπός: Μετά από έξι νίκες υποχρεωθήκαμε στην πρώτη ισοπαλία

Η ομάδα της Αλμωπίας αν και έπαιξε καλά δεν κατάφερε τη νίκη

Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες ο Αλμωπός υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ισοπαλία στον αγώνα με την Πέλλα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας μπροστά σε πεντακόσιους περίπου φιλάθλους.

Ανώτερος σε όλο το παιχνίδι ο Αλμωπός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να καθαρίσει το ματς και μοιραία η μπάλα τον τιμώρησε αφήνοντας μια πικρή γεύση από το βαθμό της ισοπαλίας, παρά την καλή εμφάνιση.

Σχετικά νωρίς, στο 17ο λεπτό, ο Τσιμτσιρίδης άνοιξε το σκορ για τον Αλμωπό με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η Πέλλα ισοφάρισε σε 1-1 στο 36ο λεπτό με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από αντεπίθεση και ενώ είχε προηγηθεί αναγκαστική αλλαγή του Σαμαρά λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη και στο 62ο λεπτό προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Τσαουσίδη έπειτα από ωραία σέντρα του Τσόλκα. Στη συνέχεια, αντί να διευρυνθεί το σκορ υπέρ του Αλμωπού, η ομάδα της Πέλλας ισοφάρισε σε 2-2, κόντρα στη ροή του αγώνα, με ξαφνική αντεπίθεση στο 78’.

Οι προσπάθειες του Αλμωπού στα τελευταία λεπτά για την κατάκτηση της νίκης απέβησαν άκαρπες και έτσι το 2-2 έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό του αγώνα τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Πέλλας, τα οποία άφησε ατιμώρητα ο διαιτητής Θεολόγου.

Το φιλμ του αγώνα:

17’ ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αλμωπό με σουτ του Τσιμτσιρίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Τσόλκα.

22’ κοντινό πλασέ του Τσόλκα με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Πέλλας.

30’ αναγκαστική αλλαγή του Σαμαρά, στη θέση του ο Πανταζής.

35’ έξυπνη προσπάθεια του Τσόλκα για να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Πέλλας, αλλά η μπάλα περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

36’ Γκολ 1-1 για την Πέλλα με τον Γάκη έπειτα από αντεπίθεση και άπιαστο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής.

60’ κοντινό πλασέ του Τσόλκα, η μπάλα λίγο άουτ.

62’ ΓΚΟΛ 2-1 για τον Αλμωπό με κοντινό πλασέ του Τσαουσίδη, έπειτα από ωραία σέντρα του Τσόλκα.

70’ δυνατό σουτ του Κανωτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Πέλλας.

78’ Γκολ 2-2 για την Πέλλα και πάλι με σουτ του Γάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής: Θεολόγου,
Βοηθοί: Μιχάλογλου, Κελεσίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς):
Χρήστου, Ταγγίδης, Μανίσης (85’ Παπαδόπουλος Γ.), Σαμαράς (30’ Πανταζής), Μπογδάνης, Παπαδόπουλος Ν., Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Ελευθεριάδης, Τσαουσίδης, Τσόλκας.

ΠΕΛΛΑ (Βοϊτσίδης):
Καρακούτσης, Κορώνας, Τνταλίδης, Τουλγαρίδης, Ηλιάδης, Λάμπρος, Μπουράκης, Λαγογένης (76’ Σαλίκας), Γάκης, Γκαντσίδης, Καλοϊδης (70’ Μπρατσούλης).

---
Πηγή: Αλμωπός Αριδαίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News