Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνθήματα μελών του ΠΑΜΕ στην παρέλαση των Γιαννιτσών


TO ΠΑΜΕ με ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στις 20-10-2011

Εκφράζοντας τη συσσωρευμένη αγανάκτηση των λαϊκών στρωμάτων το ΠΑΜΕ συμμετείχε στη … Παρέλαση των Γιαννιτσών !!!, κατά την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης στις 20 Οκτώβρη.

Φώναξαν συνθήματα αντίδρασης στη λαίλαπα των μέτρων ενάντια σε εργαζόμενους, άνεργους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους , που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση & τα κόμματα του ευρωμονόδρομου με το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και με το συζητούμενο την ίδια μέρα στη Βουλή πολυνομοσχέδιο και τα σχέδια Τρόϊκας (Διεθ.Νομ.Ταμείου – Ευρ. Κεν.Τρά-πεζας-Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα σχέδια να φορτώσουν τη δική τους καπιταλιστική οικονομική κρίση για μια ακόμη φορά σε αυτούς που δεν τη δημιούργησαν, στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Φωνάζοντας συνθήματα, όπως:...

...«Καμία θυσία για τη πλουτοκρατία – τη κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία» , «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι – τώρα με τα ΠΑΜΕ αντίσταση & πάλη» έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερο ενθουσιασμό & ζωηρά χειροκροτήματα από τον κόσμο, που παρακο-λουθούσε τη παρέλαση στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Έστειλαν έτσι και μ’αυτή τους τη πρωτοβουλία από τα Γιαννιτσά, και σε συνέχεια των απεργια-κών συγκεντρώσεων της Απεργίας στις 19 Οκτώβρη σε Έδεσσα & Γιαννιτσά, το ισχυρό μήνυμα αντίδρασης από τη Πέλλα στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News