Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Α. Σαμαράς: "Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες"

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας

Με τον αντικαγκελάριο Ρέσλερ μιλήσαμε τη γλώσσα της ανάπτυξης, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους και χαρακτήρισε πολύ σημαντική εξέλιξη την πρόθεση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

«Με τον κ. Ρέσλερ μιλήσαμε μια κοινή γλώσσα. Τη γλώσσα της ανάπτυξης, για την οποία -όπως ξέρετε- παλεύω και επιμένω δύο χρόνια τώρα. Και η οποία, δυστυχώς, υπονομεύεται ή βραχυκυκλώνεται από την κυβερνητική οικονομική πολιτική. Ως εκ τούτου, η πρόθεση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα πρέπει να θεωρηθεί από όλους μας ως μια πολύ σημαντική εξέλιξη», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τα περί κουρέματος του ελληνικού χρέους και αλλαγής της συμφωνίας της 21 Ιουλίου, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και με την απόφαση της 21ης Ιουλίου ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια». «Αλλά δεν είναι λεπτομέρεια, ούτε η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, που είναι το νούμερο ένα ζήτημα, ούτε και το μέλλον των ασφαλιστικών μας Ταμείων», παρατήρησε και κάλεσε την κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, δεν διαπραγματεύεται τίποτα απολύτως, τουλάχιστον να ακούει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Κύκλοι του περιβάλλοντος του προέδρου της ΝΔ ανέφεραν ότι...

...η συνάντηση με τον κ. Ρέσλερ έγινε σε καλό κλίμα και ότι πέρα από τα αναπτυξιακά ζητήματα, παρουσιάστηκαν κι οι άξονες του οικονομικού προγράμματος του κόμματος, με έμφαση στην ανάγκη μείωσης των φόρων, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη.

---
Πηγή: Voria
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News