Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: «Οικουμενική κυβέρνηση χωρίς τον Παπανδρέου»

«Ανήμπορος και ανίκανος ο Πρωθυπουργός»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., μιλώντας στον real fm 97.8, και τον Νίκο Χατζηνικολάου επέμεινε στην ανάγκη να προκύψει από την παρούσα Βουλή μία κυβέρνηση συνεργασίας που θα διαπραγματευθεί για το χρέος και στην οποία δεν θα είναι επικεφαλής ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε «ανήμπορο και ανίκανο».

Ο κ. Καρατζαφέρης προανήγγειλε ότι θα θέσει θέμα αντισυνταγματικότητας όλων των τελευταίων μέτρων της κυβέρνησης, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις Ρέσλερ και Φουκς περί απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν ο Μουσολίνι μάς απείλησε εμείς κάναμε πόλεμο»...

Σύμφωνα με την πρόταση του κ. Καρατζαφέρη, στην οικουμενική κυβέρνηση θα ηγείται μία προσωπικότητα και στη συνέχεια μαζί με τους πρώην πρωθυπουργούς θα συζητήσει τη «γραμμή», με την οποία θα διαπραγματευτεί η χώρα μας με τους δανειστές της.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι...

...όταν αισθάνθηκε την κρίση, εγκατέλειψε την εξουσία υπό την πίεση του αιτήματος για εκλογές από τον κ. Παπανδρέου. Για το χρέος πρότεινε τη διαχείριση του από έναν ευρωπαϊκό οργανισμό με περίοδο χάριτος πέντε ετών στην Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στο κράτος και με την πληρωμή 10 δισ. ευρώ ετησίως για την αποπληρωμή του.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αντιτάχθηκε στην προοπτική του «κουρέματος», λέγοντας ότι θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις τράπεζες, ενώ υπεραμύνθηκε της ψήφου του στο μνημόνιο, λέγοντας πως «δεν ήταν κακό το μνημόνιο, αλλά ο τρόπος, με τον οποίο το εφάρμοσε η κυβέρνηση».

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «όμηρους του παπανδρεϊκού μπλοκ» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι πολλοί εξ' αυτών ψάχνουν τρόπο διαφυγής από τη σημερινή κατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα τελευταία κρούσματα εναντίον υπουργών, κάνοντας λόγο για αυτοδικία. «Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά» κατέληξε.
 

4 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2,14
    O ΛΑΟΣ ψηφισε το 1ο αρθρο του Μνημονιου για το Δανειο στην Ελλαδα και καταψηφισε ολα τα υπολοιπα.
    Μαθε πριν σχολιασεις αλλη φορα και τα ¨ουσ¨τ" να τα πεις στο Πασοκ και στην ΝΔ που μας εφεραν εδω που μας εφεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/. ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ..ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΝΤ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News