Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εισιτήρια για το ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ

        Έξι χρόνια μετά την τελευταία «συνύπαρξη» Αρειανών και Παοκτζήδων

Έξι χρόνια και πλέον από την τελευταία φορά που οπαδοί του ΠΑΟΚ (και γενικά των δύο μεγάλων αντιπάλων της Θεσσαλονίκης) βρέθηκαν μαζί στο ίδιο γήπεδο, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προτίθενται να ζητήσουν εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την 7η αγωνιστική.

Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέται κανείς είναι «έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο»; Γιατί ποτέ ήταν θα αναρωτηθεί κανείς; Το θέμα είναι πως θα οργανωθεί μια τέτοια μετακίνηση οπαδών και κυρίως σε ποια χέρια θα καταλήξουν τα εισιτήρια.

Επίσης πρέπει να φανούν οι προθέσεις της άλλης πλευράς, δηλαδή αν είναι διατεθειμένοι στον Άρη να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και φυσικά η άποψη της αστυνομίας, η οποία θα μετρήσει σημαντικά στην τελική απόφαση.


Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News