Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Συγχαρητήρια στους Βουλευτές Νομου Πέλλας του ΠΑΣΟΚ"



Γράφει ο Dr. Δημήτρης Κίμογλου

"Του χαζού πουλιού του χτίζει ο θεός φωλιά", έτσι λέει μια σοφή ρήση. Έτσι λοιπόν ο καλός θεός μας έστειλε εσάς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νομου Πέλλας για να μας σώσετε.

Αγαπητοί μου βουλευτές, παρά τους πενιχρούς μισθούς που πιθανολογώ ότι λαμβάνεται και πάρα τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης ενός βουλευτή, θυσιαστήκατε ακόμα μια φορα ψηφίζοντας θετικα το πολύνομοσχέδιο για το καλο τους τόπου μας.

Και σίγουρα παρά τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης σας. Γιατί είμαι σίγουρος ότι για να συμπάσχετε μαζί μας, θα ανάβετε ξυλόσομπα, θα έχετε κόψει τα φροντιστήρια από τα παιδιά σας, θα πηγαίνετε στο σούπερ market και θα κοιτάζετε τα ράφια χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να πάτε πίσω στην οικογένεια σας κάτι παραπάνω από ένα ψωμί.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχετε και έχετε βοηθήσει τόσο πολύ με τις κίνηση σας το Νομό Πέλλας.

Τα μαγαζιά στην Αριδαία...
 

...πλέον διώχνουν κόσμο διότι δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν λόγω συνωστισμου. 

Η νεολαία έχει σοβαρό πρόβλημα διότι με τόσες πολλές επιλογές που έχει για εργασία δεν ξέρει πια να διαλέξει.

Και φυσικά όλοι κοιμόμαστε ασφαλείς διότι η εγκληματικότητα είναι ανύπαρκτη.

Και όλα αυτά χάρη σε εσάς τους πολύ αγαπημένους μας βουλευτές.

Και τώρα με την θετική ψήφο σας θα ανθήσει και άλλο η περιοχή μας, μα τι λεω... Θα γίνουμε ενα μικρο Μονακό. Μα να μας αγαπάτε τόσο πολύ; Τόσο μεγάλη καρδιά; Τέτοια φιλεσπλαχνία;

Σίγουρα υπάρχει συγγένεια με την μητέρα τερεζα... να ψαχτείτε σε αυτο. Η τόση αγάπη δεν δικαιολογείτε, εγώ προσωπικά κάθε πρωί που ξυπνάω νομίζω οτι είμαι στο Παρίσι με τόσο πλούτο γύρω μου...

Είστε μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Ήδη τώρα εν οψη της παρελάσεως θα ζητήσω από τον Δήμαρχο Αριδαίας μια ειδική εξέδρα να σας ανεβάσουμε επάνω... Ψηλά... Πολύ ψηλά... Εκεί που πετούν τα κοτσύφια και οι πέρδικες για να σας βλέπουμε όλοι, και μην ανησυχείτε αν κάποιοι δεν σας συμπαθούν, θα σας ξαναψηφίσουν... Οι Έλληνες ξεχνάνε γρήγορα.

Και κλείνοντας την ευχαριστήρια επιστολή μου θυμήθηκα και το παρακάτω...

Ας πούμε ανέκδοτο:
Ο βουλευτής συνέλαβε το γιο του να λέει ψέματα.
- Ξέρεις παιδί μου τι τους κάνουν αυτούς που λένε ψέματα;
- Ναι, μπαμπά. Βουλευτές!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!

Με εκτίμηση,
Dr. Δημήτρης Κίμογλου, Ψυχοθεραπευτής
("Αχρείαστος να 'μαι")

16 σχόλια:

  1. ...μηχανοβιεε...πεστα ρε φιλε!
    ..και λιγα ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΤΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!! ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. doctor.. παλι θα τους χειροκροτήσουν.. αφού είμαστε περίπτωση.... αντε να δουμε στην παρελαση τι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην φτάσεις ποτέ κάποιον στο σημείο να μην έχει να χάσει τιποτα.ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι στεναχωριέμαι πολύ που φέτος στην παρέλαση δεν θα μπορέσει η κ.τζακρη να βάλει την loui biton της για να πάει να καταθέσει στεφάνι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το παρακάτω ανέκδοτο.. δείχνει τι είναι όλοι οι βουλευτές...

    Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε..

    - Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.

    Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :

    - Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του....
    καταστήματος.

    Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μ’ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει. Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :

    - Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.

    Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα ν’ ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΕΔΩ!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! http://www.facebook.com/profile.php?id=1818365770#!/event.php?eid=117693995005639

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα οι υπολοιποι βουλευτες δικαιολογουν το μισθο τους? Πλακα κανουμε ή τι να εννοουμε τωρα αυτα?
    τη διαφορα εχουν οι μεν απο τους δε?
    δηλαδη θα φυγουν οι βουλευτες του πασοκ και θα ερθουν 3 της ΝΔ και θα σωθει η Πελλα? ειπαμε να διαβαζουμε και καμια αγγλικη η γερμανικη εφημεριδα,να διαβαζουμε καμια ουδετερη ιστορια του ελληνικου εθνους,να κανουμε κανα ταξιδακι σε καμια ευρωπαικη βουλη και να εχουμε αποψη.Παλι θα μιλαμε σαν καφενειο? ΔΕΝ παμε μπροστα ετσι φιλοι μου.
    Αν θες να πας μπροστα....ΑΛΛΑΖΕΙς. το ακουμε ολοι? ΑΛΛΑΖΕΙς!!! και τροπο σκεψης και κομματα και προσωπα.Και πρωτα τον ευατο μας.Αν ΔΕΝ αλλαξουμε βαθια τροπο σκεψης παλι την ιδια μιζερη ελλαδα θα εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o κ Κιμογλου θελει να πολιτευτει με τη ΝΔ ? οταν δεν προσφερεις μια βαθυτερη πολιτική προσεγγιση ,ουσιαστικα ενισχυεις το παρον πολιτικο συστημα.
    Μια απο τα ιδια θελουμε? Υπαρχει σημερα Ελληνας που ξεχωριζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? Αν κατι κερδιζει η χωρα μας αυτο το καιρο,ειναι οτι ολοι καταλαβαμε οτι οσοι κυβερνησαν εκαναν τραγικα λαθη με εναλλαγες στη διακυβερνηση.Ο ενας τα ριχνει στον αλλον.Νηφαλια και ηρεμα πιστευω πως ειναι οι μοναδικες στιγμες που οι πολιτες νοιωθουν ισχυροτεροι απο τους πολιτικους.Η Ελλαδα ειναι μικρή για να εχει τοσους βουλευτες,πολιτευτες,αναλυτες,δημοσιογραφους, ανθρωπους που πληρωνονται για να λενε τη γνωμη τους.Ας κανουμε οτι εκανανα η Γερμανια και η Ιαπωνια μετα το πολεμο,δουλεια δουλεια και κατω το κεφαλι.Κανεις αλλος δεν θα μας βοηθησει εκτος απο τον ευατο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΩ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ,ΜΕ
    ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ,
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 28 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΟΝ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ).ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναί αυτοι που φεραν το φυσικο αεριο στην ΠΕΛΛΑ την συνδεση με την εγνατια και φυσικα την ΨΥΦΙΑΚΗ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειναι αυτοι που με τον τσαμπουκα τους μας ασφαλεισαν να μην πεινασου με στο μεγαλο Ε.Λ.Γ.Α!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θελω να δω τια θα γινει πραγματικα στην παρελαση... με τι μουτρα θα ερθουν... αλλα ανεσθιτοι ειναι... μια χαρα θα ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News