Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Χιόνια την Κυριακή στην Βόρεια Ελλάδα

Πτώση της θερμοκρασίας

Σημαντική μεταβολή του καιρού από τα δυτικά αναμένεται από αύριο η οποία θα επηρεάσει σταδιακά την Κυριακή όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, προβλέπεται...

...κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές.

Η πτώση της θερμοκρασίας από 7 έως 11 βαθμούς θα αρχίσει την Κυριακή από τα δυτικά και βόρεια και θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα και στις υπόλοιπες περιοχές.

---
Πηγή: taxalia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News