Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πολιτική θύελλα προκαλεί η ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Δηλώσεις για τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μέρα

«Ντροπή» χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Η ΝΔ θα ζητήσει την παραίτηση Παπουτσή.

Ο Κάρολος Παπούλιας, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη με την ματαίωση της παρέλασης, επιστρέφει στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έκανε λόγο για απόπειρα υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών . "Είναι απαράδεκτα τα όσο συνέβησαν χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από όλους . η αστυνομία έκανε το καθήκον της".

Η Ν.Δ επιρρίπτει ευθύνες για τα όσα διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στον...

...υπουργό Προστασίας του Πολίτη και αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα τις κοινωνικές εκρήξεις, που η ίδια η πολιτική της πυροδότησε" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και τόνισε: "Όσοι χαίρονται που τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, να ξέρουν ότι οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας.

Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση. Είναι ένας ολέθριος τρόπος αντίδρασης σε μια ολέθρια πολιτική. Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα γεγονότα στις παρελάσεις: "Παραφράζοντας τον Καβάφη, αν δεν μπορείς να τιμήσεις τη χώρα σου, τούτο τουλάχιστον κάνε, μην την ξεφτιλίζεις".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News