Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Βάσω Παπανδρέου: "Κουμάντο κάνει η τρόικα"

Οι πάντες άφωνοι με τη δήλωση της κ. Παπανδρέου

Παγωμάρα επικράτησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, όταν οι βουλευτές άκουσαν την πρόεδρο της Επιτροπής κυρία Βάσω Παπανδρέου να λέει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι στην χώρα κουμάντο κάνει η τρόικα και ότι θα κατατεθεί νομοσχέδιο με το οποίο θα καταργείται η συλλογική σύμβαση εργασίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την λήξη της ομιλίας του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου ενώπιον της επιτροπής, ο κ. Παναγόπουλος ζήτησε από την κυρία Παπανδρέου μία μικρή παράταση χρόνου επειδή δεν είχε ολοκληρώσει όλα όσα ήθελε να πει.

«Δεν πειράζει θα έρθετε να τα πείτε στο επόμενο νομοσχέδιο που θα καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας», είπε η κυρία Παπανδρέου στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

«Μας απειλείτε κυρία Παπανδρέου;», την ρώτησε τότε ο κ. Παναγόπουλος.

«Όχι, δεν σας απειλώ. Αλλά...

...από ό,τι καταλαβαίνω η τρόικα κάνει κουμάντο και εκεί πρέπει να πηγαίνετε», του είπε η κυρία Παπανδρέου αφήνοντας τον άφωνο.
 

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ-ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News