Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Β. Γιουματζίδη με τον Σύλλογο Φιλόζωων Έδεσσας

Στην δίωρη συνάντηση του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο Έδεσσας

Τα μέλη του Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας συναντήθηκαν με το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Γιουματζίδη.

Στην δίωρη συνάντηση που είχαν του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο Έδεσσας.

Επίσης ο Σύλλογος μετέφερε τις προτάσεις της Παννελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων με σκοπό να ενσωματωθούν άμεσα στο σχέδιο νόμου πριν αυτό πάρει τον δρόμο για την Εμπορική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Γιουματζίδης αφού εξήγησε το νέο τρόπο λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων δεσμεύτηκε ότι εαν και δεν είναι στους εισηγητές του εν λόγω νομοσχεδίου, θα προωθήσει τις προτάσεις στους αρμόδιους υπουργούς με τους οποίους έχει φιλικότατες σχέσεις.

Τα μέλη του Συλλόγου αποχώρησαν με την πεποίθηση ότι...

...ο κ. Γιουματζίδης συναισθανόμενος το μεγάλο πρόβλημα, θα συντελέσει ώστε να δημιουργηθεί ένα σωστό πλαίσιο προστασίας των ζώων.
 

2 σχόλια:

  1. Απολύτως τίποτα δεν θα κάνει ο κ. Γιουματζίδης όπως δεν έκανε και κανένας άλλος βουλευτής της Πέλλας τόσα χρόνια. Γι αυτό, μην τρέφετε αυταπάτες. Αυτός δεν εβλεπε την ώρα πότε θα ξεκουμπιστειτε από το γραφείο του για να ασχοληθεί με πιο "σοβαρά" πράγματα. Είχε μια σκασίλα για τα αδέσποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ31 Οκτωβρίου 2011 στις 5:29 μ.μ.

    Γιατί το λες αυτό; Απευθυνθήκατε και σε άλλους κυβερνητικούς βουλευτές; Δεν υπήρξε ανταπόκριση από αυτούς; Εγώ σαν μέλος του συλλόγου φίλων ζώων της Αριδαίας είχα ακούσει από το προεδρείο ότι είχαν απευθυνθεί τότε στον Καρασμάνη και ανταποκρίθηκε θετικά. Αρκετές από τις θέσεις μας έγιναν υπουργικές αποφάσεις και ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Το κάνατε αυτό; Ζητήσατε; Πώς τα λές όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News