Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΔ: «Ο Παπανδρέου δεν ενημερώνει ούτε τους υπουργούς του»

"Μήπως είναι η ώρα να δούμε που βρισκόμαστε και ύστερα να δούμε που θα πάμε";

Νέα επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Ο Γ. Μιχελάκης σχολίασε και τα όσα είπε ο Μ. Χρυσοχοίδης στον Real fm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου.

Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε πως ο κ. Παπανδρέου δεν ενημερώνει τους υπουργούς της κυβέρνησης του για το ποια είναι η εθνική γραμμή της χώρας ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Επικαλέστηκε μάλιστα και την συνέντευξη του Υπουργού Ανάπτυξης.

«Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοΐδης (μιλώντας στο Real FM) αποκάλυπτε: «Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σ’ αυτή τη λεπτή φάση των διαπραγματεύσεων. Τώρα αν αποφασίζουν χωρίς εμάς αυτό είναι λάθος». Στην ίδια συνέντευξη ομολογούσε πως δεν ξέρει που βρισκόμαστε και που πάμε. Και διερωτάτο: «Μήπως είναι η ώρα να δούμε που βρισκόμαστε και ύστερα να δούμε που θα πάμε;» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ θέλοντας να...

...δείξει με αυτό τον τρόπο το έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το κρίσιμο θέμα του ελληνικού χρέους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News