Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έδεσσα: Περισυνέλεξε & διάσωσε πληγωμένο Γεράκι!

Ο Σύλλογος Φιλόζωων Έδεσσας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του Στέφανου Πασλαμούσκα από την Πλατάνη, η οποία κόντρα στα σημεία των καιρών χάρισε ελπίδα

Συγκεκριμένα ο κ. Στέφανος πίστεψε ότι δεν υπάρχουν χαμένες υποθέσεις παρά μόνο εκείνες που εγκαταλείπουμε, έτσι λοιπόν χθες όταν είδε ένα χτυπημένο γεράκι από τα σκάγια κάποιου ασυνείδητου κυνηγού δεν αδιαφόρησε.

Ο κ. Στέφανος περισυνέλεξε το γεράκι το περιποιήθηκε και κάλεσε το Σύλλογο μας για βοήθεια.

Σήμερα το γεράκι ταξιδεύει για το Κέντρο Περίθαλψης Άγριας Ζωής στην Αίγινα.

Όλοι μας ελπίζουμε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να πετάξει ξανά ελεύθερο στο γαλανό ουρανό του τόπου μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι...

...αν θέλεις να αλλάξει κάτι γύρω σου αντέδρασε γιατί ο κόσμος προχωράει μπροστά χάρη στους μη αδιάφορους ανθρώπους.
 

2 σχόλια:

  1. γερακια ναι,σπανια πουλιά ναι,αετους και οτι αλλο σπανια μεχρι και λεφτα να δωσουμε! οχι ομως τα κοπροσκυλα τα αρωστα να συντηρουμε στους δρομους! Αληταριο που ειναι μερικοι απαιδευτοι ,στα γεραματα μαθανε και απο φιλοζωική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις εκφράσεις όταν απευθύνεστε σε ανθρώπους που δε σας είναι τίποτα.Υπάρχουν υπηρεσίες που αν απευθυνθείς μπορείς να μάθεις ποιος κρύβεται πίσω από τα υβριστικά σας σχόλια.Τα σχόλιά σας να τα κρατάτε για τον ευατό σας, ιδιαίτερα όταν δείχνουν και το επίπεδό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News