Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστήριο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τoν Όμιλο Επιχειρήσεων Νικόλαος Βάκος και το Ανθοπωλείο «Ανθός», για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Επίσης, ευχαριστούμε την Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Νομού Πέλλας www.AridaiaNews.gr, η οποία ήταν χορηγός επικοινωνίας και προέβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά μας. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία μας «φιλοξένησαν».

Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας: Τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τραπεζανίδη, την Αντιδήμαρχο κ. Κατερίνα Μπαγκή και όλο τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει...

...και όλους όσους στέκονται στο πλευρό του και βοηθούν το έργο του. Η βοήθεια του καθενός ανθρώπου ξεχωριστά, είναι πολύτιμη, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News