Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σκληρή κόντρα Βενιζέλου με το δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη

Με αφορμή το «πόθεν έσχες» του υπ. Οικονομικών
«Φωτιά» πήρε το τηλεοπτικό στούντιο του Alter όταν ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο για καταθέσεις τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά τού ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο. Παράλληλα τόνισε ότι είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων και ότι τα χρήματα αυτά είναι προϊόν επιχειρηματικής δραστηριότητας πολλών δεκαετιών.

«Δεν μπήκα στην πολιτική ανεπάγγελτος» ενώ στη συνεχεία έγινε άγρια κόντρα...
μεταξύ του κ. Βενιζέλου με τον κ. Βαξεβάνη για την κρατικοποίηση της Proton bank.



---
Πηγή: newsbeast

2 σχόλια:

  1. για να εχεις επιχειρηματα,θελει διαβασμα τρελο.Αν δεν λιωσεις στο διαβασμα εισαι ημιμαθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ [DEFACTO] ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ "ΠΟΡΩΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ "ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ" ΕΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ "ΧΕΙΡΙΣΤΗ" ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .. ΕΛΕΟΣ..!!!! Ο [ΠΟΙΗΤΗΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News