Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παραίτηση - Βόμβα του Μιχάλη Μαυρίδη από την ομάδα των "γουναράδων"

"Κεραυνός εν αιθρία" στην Καστοριά

Ο προπονητής των "γουναράδων" Μιχάλης Μαυρίδης υπέβαλλε την παραίτηση του κι αποτελεί παρελθόν για την ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του έχει ως εξής:

"Δυστυχώς, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητού του ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να αναγκαστώ να παραιτηθώ...

...είναι γνωστοί στους διοικούντες του συλλόγου και στους ποδοσφαιριστές.

Όσο δε για τον υπόλοιπο κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι στους δύο μήνες που ήμουνα στο σύλλογο, τον υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις και με αυταπάρνηση.

ΤΕΛΟΣ, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και τους διοικούντες για την τιμή που μου κάνανε, αναθέτοντας μου το τιμόνι της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ".

ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 

9 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η ομάδα μας έχασε έναν πολύ καλό σύμμαχο. Πάντα έτσι λειτουργούμε και χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια... Ας συμορφωθούμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na kanoume re filos 5.50?? o katheis kanei tis epiloges tou. emeis thn omadara mas thn agapame gia auta pou exei, oxi gia auta poy xanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΗ ΠΑΙΔΕΣ.. ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κριμα πραγματικα ενασ προπονιτισ με πολλεσ γνοσεισ και επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o antikatastaths toy passali kyrie noysikiroy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να βγουν και να μας πουν οι διοικουντες το λογο που παραιτηθηκε ο προπονητης που ολοι οι παικτες λενε τα καλυτερα λογια για αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αλεξιπτωτιστής μπορεί να είναι προπονητής αμφιβαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ιδιος εγραψε τα κειμενα ή εβαλε αλλον? ξερουν στην καστορια αυτα τα blog κι αμεσως στεναχωρεθηκαν ε?
    αληθεια ειναι οτι η πολη της καστοριας κηρυξε πενθος για την παραιτηση του? ρε παιδια δουλευομααστε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στα δυο σκουπιδια που γραφουν σχολιο για τον μαυριδη εχω να πω ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News