Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Πέλλας στις Βρυξέλλες

Από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, προσκεκλημένος της Ευρωβουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κας Χρυσούλας Σαατζόγλου - Παλιαδέλη.

Η επίσκεψη στην έδρα των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Οκτωβρίου 2011, με αφορμή τη σημαντική πρωτοβουλία της ενδοπεριφερειακής - διαδημοτικής συνεργασίας «Στις ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου» που ανέπτυξαν οι Δήμοι Βέροιας, Δίου-Ολύμπου, Νάουσας και Πέλλας, για την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων και γενικότερα της κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά ενημερωτικών επαφών για ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και την προβολή της διαδημοτικής συνεργασίας.

Στην αποστολή συμμετέχουν...

...Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Δίου-Ολύμπου, Νάουσας και Πέλλας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News