Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Προκαλούν τα Σκόπια - Ζητούν άμεσα την ελληνική χρεοκοπία

Τα Σκόπια αναφέρουν τις οικονομικές απώλειες από τους κλειστούς τελωνειακούς σταθμούς.

Σε άλλη μία προκλητική ενέργεια προχωρούν τα Σκόπια, καθώς ο υπουργός Οικονομίας ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανακηρύξει την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σύμφωνα με τον πρακτορείο Dow Jones Newswires, ο σκοπιανός υπουργός επικαλέστηκε το κλείσιμο των τελωνειακών σταθμών για τα οχήματα εξαιτίας της απεργίας που ξεκίνησαν σήμερα οι τελωνειακοί, η οποία ωστόσο κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.

“Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα χάος και είναι φανερό πως η Ευρώπη έχει αποτύχει έως τώρα να βρει μία καλή λύση,” δήλωσε δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομικών προσθέτοντας πως η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι σίγουρη.


---
Πηγή: newsit

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΣΚΟΠΙΑ..... ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 100 ΕΥΡΩ..... ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΩΦΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News