Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Λάκης Καραογλανίδης: "Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανήκει στον λαό της"

Διαψεύδει τις φήμες για συγχώνευση της ΠΑΕ με τον Ηρακλή ο Πρόεδρος της ομάδας

Δεν κόπασαν οι πανηγυρισμοί στα Γιαννιτσά και στον ευρύτερο δήμο Πέλλας των 70000 κατοίκων για την επάνοδο της Αγαπημένης Αναγέννησης, και κάποιοι πήγαν να βάλουν φρένο με ανύπαρκτα σενάρια για συγχώνευση της Αναγέννησης με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης που μετέδωσε αυτήν την παραπληροφορία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απαντήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης κ Καραογλανίδης που μεταξύ άλλων δήλωσε στις matiespellas.

"Η Αναγέννηση ανήκει στον λαό της, ποτέ μα ποτέ δεν θα...

...γίνει συγχώνευση της ομάδος με άλλη ΠΑΕ και μεταφορά της Έδρας της αυτό είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση στο τμήμα μας. Η Αναγέννηση έχει ιστορία παρόν και μέλλον και ανήκει στον λαό της, σε όλους του κατοίκους της Πέλλας".

---
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News